Libro 50 coses que pots fer amb Google Classroom

Nuevo producto

15,32€

Una de les preguntes més freqüents que les educadores Alice Keeler i Libbi Miller escolten dels docents és: "Com puc implementar efectivament eines digitals a la meva classe quan no les entenc del tot?"

Pot ser un desafiament afegir nova tecnologia a les classes. Esbrinar l'equip i el programari i decidir com integrar la tecnologia en els plans d'estudi existents són només alguns dels reptes d'aprenentatge que afronten els professors. Però afegir tecnologia a les classes no és opcional, és obligatori si volem tenir els estudiants ben preparats per al futur.

A "50 coses que pots fer amb Google Classroom", Keeler i Miller escurcen el temps d'aprenentatge en proporcionar una descripció completa de l'aplicació Google Classroom. Com a part de GSuite For Education, Google Classroom es va dissenyar específicament per ajudar els professors a estalviar temps mitjançant la racionalització del procés de digitalització. Completat amb captures de pantalla, "50 coses que pots fer amb Google Classroom" proporciona idees i instruccions per ajudar pas a pas els professors a implementar aquesta poderosa eina.

Google Classroom ajuda als professors a:
- Fomentar la col·laboració entre estudiants
- Utilitzar sense problemes altres eines de Google, com Documents de Google
- Proporcionar el retorn oportú per mantenir els alumnes involucrats en el procés d'aprenentatge
- Organitzar les tasques i crear una classe lliure de papers

Google Classroom ens ajuda a fer més fàcil i suportable una classe d'aprenentatge digital o semipresencial. "50 coses que pots fer amb Google Classroom" et mostra com treure el màxim profit d'aquesta valuosa eina gratuïta. Aprendràs a:
- Configurar i afegir alumnes al teu Google Classroom
- Crear una lliçó
- Compartir anuncis i tasques amb múltiples classes
- Reduir l'engany
- Veure qui realment està treballant en projectes d'equip
- Oferir tutories en línia
- Personalitzar l'experiència d'aprenentatge
- I molt més!

5 productos más en la misma categoría: